Puiu Diaconescu, vicepreşedinte şi la PD-L Gorj

Fostul vicepreşedinte PSD Gorj Puiu Diaconescu a fost prezentat ieri în conferinţă de presă de preşedintele PDL Ion Ruşet. Puiu Diaconescu va deţine funcţia de vicepreşedinte şi la PDL Gorj.

Diaconescu s-a declarat pregătit de campanie si va răspunde de localităţile de pe colegiul 2. „Domnul Puiu Diaconescu este membru al PD-L. Domnia sa va îndeplini şi anumite responsabilităţi în locul domnului vicepreşedinte Constantin Drăghici care a părăsit partidul pentru a candida independent“, a declarat Ion Ruşeţ.

Diaconescu nu a vrut să vorbească despre foştii colegi, invocând situaţia grea prin care trece preşedintele partidului Florin Cârciumaru, care a fost implicat într-un accident rutier. Fostul social-democrat spune că este gata de campanie pe colegiul 2. „Voi face cu siguranţă ce am făcut şi la PSD, adică voi fi în mijlocul organizaţiilor de partid, mă voi ocupa de munca politică şi organizatorică. Voi merge acolo unde voi fi trimis şi voi fi pentru toţi candidaţii de la parlamentare acelaşi om, Puiu Diaconescu“, a menţionat Puiu Diaconescu.

Acesta a plecat din PSD acuzând partidul că de opt luni nu se mai întrunea în şedinţe, iar deciziile erau luate de două trei persoane.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: