Puștiul minune care a făcut senzație în bucătăria de la Chefi la cuțite

Are doar 10 ani și a reușit să se califice în faza următoare a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Alex a gătit pește cu dovlecel gratinat. Cei trei jurați au fost uimiți când s-au deschis ușile și a apărut un copil, preparatul pe care îl gustaseră fiind peste nivelul mediu al emisiunii.

Alex spune la 10 ani că gătește de când era mic, dar de un an s-a apucat serios. Băiatul este din Roman și a învățat să gătească urmărind pe internet videoclipurile lui chef Florin Dumitrescu. Băiatul a povestit că din banii pe care îi strânge la colindat își cumpără cuțite.

Alex a curățat și filetat peștele, ba chiar a scos oasele cu o pensetă. A scăpat unul în farfuria lui chef Brontea, așa că a pierdut un cuțit, dar a mers în faza următoare, fiind votat de ceilalți doi jurați.

Întrebat de curiozitate de cheful Florin cum a procedat, copilul a răspuns că mai întâi a memorat rețeta și apoi a gătit-o. “Copile, esti senzațional!”, a fost replica juratului. Alexandru i-a amuzat pe chefi când le-a povestit că atunci când era mic a mai gătit și alte preparate, printre care plăcintă cu mere, piept de rață cu sos de portocale.

Vizualizări: 4,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: