Răducan: Îmi voi încheia contractul pe cale amiabilă

Narcis Răducan, fostul preşedinte al echipei de fotbal, a făcut mai multe declaraţii la o emisiune la un post central de televiziune. El a declarat că va înceta colaborarea cu Pandurii pe cale amiabilă. Totodată, a spus că se va înscrie la masa credală cu nişte sume de bani. Administratorul special Marin Golea declara că ar fi vorba de 500 de mii de lei. 

Salariul lui Narcis Răducan la Pandurii era de 8500 de euro. El spune că era o leafă direct proporţională cu performanţa pe care a făcut-o, salariu aprobat de toţi membrii asociaţi. „Eu am plecat de la Bucureşti si mi-am lăsat familia pentru a face performanţă şi pentru a câştiga bani. Din fericire, această colaborare a dus la performantă, dar banii nu au venit in totalitate. Si eu am restante la aceste bonusuri si la salarii“, a spus acesta.

Totodată, instanţa a stabilit că Răducan a fost pus ilegal preşedinte al Consiliului de Administraţie. „Procesul a început acum un an si jumătate când am fost numit in funcţie. Unul dintre membrii asociaţi a intentat procesul, după ce a semnat instalarea mea in funcţia de preşedinte al CA, că nu ar fi fost procedurală, deci nu are nicio legătură cu contractul meu în calitate de preşedinte al clubului“, a mai spus Răducan, făcând referire la USMO.

S-a discutat şi despre posibilitatea returnării banilor încasaţi de la Pandurii. „Săptămâna asta îmi voi încheia contractul de preşedinte al clubului pe cale amiabilă. Nu se pune problema să dau înapoi salariile pe care le-am primit, dar nici nu voi lua nişte salarii pe care nu le merit. Funcţia de preşedinte al CA este oricum suspendată pe perioada insolvenţei. Suma pe care o voi avea de primit de la club va fi trecuta la masa credală şi o voi vedea când va fi cazul, dacă va fi cazul”, a mai declarat Răducan, în cadrul emisiunii „Fluier final”.

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: