Rănit grav după ce s-a înfipt într-o țeavă

Un tânăr de 28 de ani din comuna Schela, județul Gorj, a avut parte de un accident casnic mai rar întâlnit, dar extrem de grav, pentru salvarea lui fiind chemat miercuri, la Târgu Jiu, inclusiv un elicopter SMURD care să îl preia de aici și să îl transfere la Târgu Mureș.

Bărbatul s-a rănit acum 11 zile, după ce a sărit un gard de pe proprietatea soacrei. Femeia era în concediu și el voia să se asigure că e totul în regulă, dar uitase cheile acasă.

Adrian C. a decis astfel să sară peste gardul de beton. Din neatenție, acesta a aterizat, după săritură, direct într-o țeavă de care erau legate niște flori, iar țeava i-a pătruns acestuia direct prin anus, ajungând până în capul pieptului.

Rănile care au fost generate de incidentul respectiv sunt extrem de grave, mai multe organe interne fiind afectate. Medicii de la Târgu Jiu au încercat să le trateze aici, iar după câteva zile pacientul chiar părea să se simtă bine. Leziunile interne însă au generat o agravare a stării de sănătate a pacientului, iar miercuri a fost luată decizia transferării acestuia la o clinică de la Târgu Mureș.

Bărbatul a fost transferat acolo cu ajutorul unui elicopter SMURD chemat de urgență la heliportul de pe insuliță, acum prietenii și cunoştinţele pacientului rugându-se pentru ca starea lui de sănătate să se îmbunătăţească.

Galerie foto


Vizualizări: 9,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: