Răscol: O să scăpăm de retrogradare

Echipa de fotbal Internaţional Băleşti are şanse să scape de retrogradare. Asta crede antrenorul Gabriel Răscol, care speră într-un rezultat bun la meciul de sâmbătă, 17 martie, cu liderul ligii a III-a, ACS Şirineasa.   

Internaţional Băleşti este pe locul 14 în clasamentul ligii a III-a. După reluarea campionatului, echipa gorjeană a obţinut doar un punct în deplasarea de la CNS Cetate Deva. Internaţional Băleşti se află în zona retrogradabilă, având doar 11 puncte. Conducerea echipei este optimistă. „Obiectivul este scăparea de la retrogradare. Nimeni nu se aştepta ca noi să ne întoarcem cu un punct de la Deva, este primul obţinut în deplasare de Internaţional Băleşti. Eu zic că o să scăpăm de retrogradare, chiar dacă avem un lot foarte tânăr. Cred că, pe lângă cel al Universităţii Craiova, noi suntem pe locul al doilea al celor mai tinere echipe din liga a III-a. Eu am încredere în ei, de aceea am şi acceptat să merg acolo. Am ştiut valoarea lotului, chiar dacă ne-au plecat vreo cinci jucători, dar a rămas nucleul de bază lângă care am adus câţiva juniori foarte tineri, talentaţi, care sper să ne ajute să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Gabriel Răscol, antrenorul echipei Internaţional Băleşti.    

Băleştenii vor înfrunta weekend-ul acesta liderul seriei, ACS Şirineasa. Antrenorul Gabriel Răscol speră la un rezultat bun, măcar un egal. Un rezultat prost pentru Şirineasa la Gorj ar putea crea probleme antrenorului Dan Vasilică, mai ales că echipa finanţată de gorjeanul Nicolae Sarcină a obţinut doar un punct pe teren propriu, după meciul cu CS Naţional Sebiş.

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: