Război total la Fărcăşeşti între fostul şi actualul primar. Peste 130 de acţiuni în instanţă!

Primarul comunei Fărcășești, Constantin Drăgoescu, se simte hărțuit de predecesorul lui în funcție, Dănuț Bălu, pe care îl acuză că i-a făcut circa 130 de plângeri în instanță în ultimul an. „Ne cere revocarea proiectelor. Vrea să blocheze activitatea primăriei. Bălu nu s-a obișnuit cu ideea că nu mai este primar”, a spus Constantin Drăgoescu.

Primarul liberal de la Fărcăşeşti, Constantin Drăgoescu, spune că fostul primar Dănuţ Bălu nu a votat niciunul din proiectele lui. Ba mai mult, a cerut revocarea lor în instanţă. Drăgoescu crede că Bălu încearcă să blocheze activitatea primăriei. „Sunt patru consilieri la PSD, doi nu votează deloc proiectele noastre, doi mai votează. Nu ne încurcă cu nimic în Consiliul Local, că avem majoritate, dar ne blochează cu reclamaţiile şi sesizările. Cu fostul primar avem în instanţă undeva la 130 de acţiuni, dintre care 20-25 le-a şi pierdut şi sperăm să le piardă pe toate”, a declarat Constantin Drăgoescu, la Radio Infinit.

„Noi vrem proiecte, nu poveşti”

În tabăra social-democraţilor, opiniile sunt altele. Marius Bălu, consilier local PSD şi nepotul fostului edil, spune că primarul Drăgoescu îşi blochează singur activitatea pentru că are alte priorităţi în timpul programului de lucru. „Nu noi blocăm activitatea domnului primar, dânsul şi-o blochează singur. În timpul programului, el merge şi taie miei pe digul Jiului. Drăgoescu nu se poate lăuda cu nicio investiţie. Noi vrem proiecte, nu poveşti”, a declarat Marius Bălu.

REACŢIE

Liderii PSD Gorj condamnă comportamentul aleşilor locali care se tachinează unii pe alţii pe spinarea cetăţenilor. „Chiar nu înţeleg, primarul este ales de către oameni ca să reprezinte interesul cetăţenilor. O să discutăm şi noi cu ai noştri să vedem de partea cui este adevărul. Mai sunt şi alte localităţi unde este un război total între actuali şi foşti aleşi locali. Cred că toţi ar trebui să fie băgaţi într-un proces de reformare, să le dăm un reset, că nu se poate”, a declarat Mihai Weber, preşedintele executiv al PSD Gorj.  

Galerie foto



Vizualizări: 2,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: