Reacția lui Răzvan Bucuroiu după episodul "elicopterul" din Defileul Jiului

Răzvan Bucuroiu a reacționat, pe pagina sa de Facebook, după incidentul care a făcut vâlvă în media, în ultimele zile. Directorul editorial de la "Lumea Credinței" a transmis că elicopterul nu îi aparține si că nu a încurcat traficul în Defileu. Elicopterul a aterizat în parcarea din fața mânăstirii, și nu pe șosea. În final, pogorârea cu elicopterul a "costat" 4.000 de lei.

"Tot ceea ce s-a spus este 100% minciună. 101% chiar. Mai întâi de orice, nu dețin nici un mijloc de deplasare aerian. Un elicopter costă cam 3 milioane de euro, sumă care este abstractă pentru unul ca mine. Cu asta cred că sunt de acord cei care mă știu, nu puțini", a fost mesajul lui Răzvan Bucuroiu. 

Acesta a mai explicat că elicopterul nu a blocat traficul și că a aterizat în parcarea care este amenajată în fața lăcașului de cult. De altfel, în zonă încă este vizibil marcajul făcut special pentru aterizarea elicopterului. "Este minciuna cea mai sfruntată! Cine a fost la Lainici știe că în dreptul mânăstirii sunt două mari suprafețe de asfalt, paralele: una este drumul principal, pe care se derulează traficul, alta este vechiul drum, dezafectat, care va fi o parcare (nemarcată ca atare, încă). În prezent, are statut de organizare de șantier. Acesta era cel din dreptul mânăstirii (stânga ei), adică ceea ce s-a văzut în imagini. În plus, care om teafăr își imaginează că un elicopter aterizează pe drumul principal al Defileului, blocând traficul între cele două provincii istorice românești timp de “zeci de minute, poate chiar o oră“ și imediat nu ar fi apărut ca din pământ poliție, jandarmi, ISU, Antitero etc? Sau nu ar fi filmat șoferii indignați aceste incident? Pe scurt, o absurditate", a mai adăugat acesta. 

Inițial, Bucuroiu a postat pe Facebook și câteva fotografii cu starețul de la Mănăstirea Lainici și alți călugări. Le-a șters după ce scandalul a luat amploare. De altfel, chiar starețul l-a întâmpinat la sosire. "Da, a venit părintele stareț să ne întâmpine. Ne știm de 20 de ani, ne leagă o veche camaraderie spirituală. Am tipărit o carte despre Sfântul Irodion, “Luceafărul de la Lainici“, am scris mult despre mânăstirea aceasta. Care e crima?", a mai scris Bucuroiu, pe pagina sa de Facebook. 

În urma incidentului, polițiștii i-au operatorului aerian o amendă de 4.000 de lei.

Galerie foto



Vizualizări: 1,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: