Rebuturile nu mai au loc la Pandurii 2

Venirea lui Grigoraş la Pandurii a avut numai efecte benefice. După ce l-a convins pe Condescu să refacă gazonul de pe Municipal, antrenorul a mai dat o lovitură. A reuşit să-i convingă pe şefi să schimbe radical politica de la echipa secundă. Astfel Pandurii 2 va fi formată numai din jucători tineri de până în 21 de ani, iar rebuturile avide de salarii mari nu vor mai avea loc la echipă.

Petre Grigoraş chiar e cel mai tare din oraş! În mai puţin de un an i-a salvat pe panduri de la retrogradare, l-a convins pe bossul Condescu să schimbe gazonul de pe Municipal şi acum reface din temelii proiectul echipei secunde a clubului.

Miza pe tineri

Proiectul lui Grigoraş nu mai conţine jucători ca Mădălin Popa sau Arrieta care au rămas la Pandurii 2 doar pentru a-şi încasa salariile de zeci de mii de euro. „Am avut o discuţie cu domnul Golea care se ocupă de această echipă. Vom schimba politica şi la echipa a doua, după cum a dorit Grigoraş şi vor fi numai jucători până la 21 de ani. În plus vor juca şi cei din lotul mare de care nu are nevoie Grigoraş la un anumit meci”, a menţionat vicele Viorel Temelescu.

Grig a promovat deja cinci

Astfel la echipa secundă vor fi promovaţi tinerii promiţători de la grupele de juniori. Doar aşa îi va putea urmări îndeaproape Grigoraş care i-a aruncat deja în luptă la liga întâi pe Tătaru, Rada, Voinea, Avramescu sau Pleaşcă. „Proiectul nostru, ca să nu spune visul, s-a împlinit. Grigoraş a promovat 6 copii de la loturile de juniori, ultimul fiind Unguru care nu a apucat încă să debuteze” spune acelaşi Temelescu.

VÂRSTĂ

Pandurii au fost una din echipele cu cea mai scăzută medie de vârstă din liga 1 în ultimul sezon alături de Urziceni sau Craiova.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: