Rechizitoriu finalizat pentru traficanţii de droguri din Bîlteni

Procurorii DIICOT de la Târgu Jiu au finalizat cercetările în dosarul ce vizează doi traficanţi de droguri prinşi în flagrant la sfârşitul lunii februarie la Bîlteni, unul dintre ei fiind un cetăţean albanez stabilit în Gorj de câteva luni.

Rechizitoriul întocmit de anchetatori a fost înaintat la Tribunalul Gorj, dosarul urmând să intre acum în procedura de cameră preliminară, unde un judecător de drepturi şi libertăţi va analiza probele anchetatorilor, în funcţie de care va decide apoi dacă procesul începe sau nu.

Marian Nicolae Păsărin, zis „Bărbărie”, şi albanezul Klodjan Sinani, fost Nika, sunt cei doi inculpaţi care acum o lună au fost prinşi la scurt timp după ce aduseseră din Italia câteva zeci de grame de droguri. Marfa fusese procurată de la alţi albanezi stabiliţi în peninsulă, cei doi inculpaţi încercând acum să îşi dezvolte piaţa în Gorj, fiind în căutare de clienţi.

„Inculpatul Păsărin Nicolae-Marian — zis «Bărbărie», în înţelegere cu inculpatul Sinani Klodjan, cetăţean albanez (stabilit pe raza comunei Bîlteni, judeţul Gorj, de circa 4 luni în urmă) s-a deplasat în Italia, unde a fost aşteptat de către persoane de legătură ale inculpatului Sinani Klodjan, care i-au pus la dispoziţie cantitatea de aproximativ 35 grame de cocaină, pentru a o introduce în România şi să o predea inculpatului Sinani Klodjan, în vederea vânzării pe piaţa internă. La data de 26.02.2018, inculpatul Păsărin Nicolae-Marian - zis «Bărbărie» a introdus drogurile în România prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, coordonându-şi activităţile împreună cu inculpatul Sinani Klodjan, astfel că drogurile au fost transportate până pe raza comunei Bîlteni şi predate inculpatului Sinani Klodjan”, au comunicat anchetatorii la scurt timp după prinderea în flagrant a celor doi inculpaţi.

Cu ocazia efectuării unei percheziţii domiciliare efectuate la locaţia folosită de către Sinani Klodjan, a percheziţiilor corporale precum şi percheziţiei efectuate asupra autoturismului folosit de către inculpat, s-au găsit şi ridicat  aproximativ 35 grame cocaină, un cântar electronic, telefoane mobile folosite în activitatea infracţională şi înscrisuri relevante pentru soluţionarea cauzei.

Vizualizări: 1,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: