Recital Horațiu Mălăele, la Berlin

Cunoscutul actor, regizor, caricaturist și autor Horațiu Mălăele va oferi un spectacol de factură specială, un one man show compus dintr-o serie de monologuri dramatice și schetch-uri umoristice, în spațiile de reprezentare ale Ambasadei României la Berlin, în data de 8 aprilie 2016.

Astfel, publicul va avea ocazia să descopere pe unul dintre cei mai importanți și originali exponenți ai teatrului românesc actual, cu o bogată activitate în film, de ambele părți ale camerei de filmare, și în arta grafică.

Evenimentul, organizat de Ambasada României la Berlin, în colaborare cu ICR Berlin, va fi urmat de proiecția filmului 'Nunta mută', în regia lui Horațiu Mălăele.

În film este relatată povestea nunții a doi tineri dintr-un sat românesc, acțiunea fiind plasată în luna martie 1953. Nunta este întreruptă de un activist comunist de la oraș și de un ofițer sovietic, care aduc vestea morții, în noaptea precedentă, a conducătorului URSS, Iosif Stalin, fiind decretat doliu național. Astfel, nuntașii sunt siliți să transforme sărbătoarea într-o nuntă mută.

Horațiu Mălăiele s-a născut la 1 august 1952, in Târgu Jiu, județul Gorj. A învățat la Liceul 'Tudor Vladimirescu' din Târgu Jiu si a avut prima expoziție personală de desene la casa de cultură din oraș în clasa a 12-a. (A.P.)

Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: