Recrutare pentru cursurile de formare a ofițerilor și subofițerilor pe filiera indirectă

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul informare-recrutare al Centrului militar judeţean Gorj, activitatea de recrutare a tinerilor - băieţi şi fete, pentru a urma cursul de formare a ofiţerilor și subofiţerilor în activitate pe filiera indirectă, care se desfăşoară în anul de învăţământ 2018-2019 la Şcoala de Aplicaţie pentru Logistică ,,General Constantin Zaharia” din localitatea Chitila, judeţul Ilfov-pentru ofiţeri şi la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” din localitatea Boboc, judeţul Buzău-pentru subofiţeri.

Sunt scoase la concurs următoarele locuri:

* pentru cursul de formare a ofiţerilor în activitate pe filiera indirectă:

- 7 locuri pentru arma „Căi Ferate”;

* pentru cursul de formare a subofiţerilor în activitate pe filiera indirectă:

- 30 locuri pentru arma „Rachete şi Artilerie Antiaeriană”.

Pentru cursul de formare a ofiţerilor în activitate pe filiera indirectă se primesc candidaţi care îndeplinesc criteriile generale şi specifice de recrutare, absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ

universitar acreditate, cu diplomă de licenţă, cu profil corespunzător armelor pentru care se organizează cursul de formare şi care au vârsta de cel mult 40 de ani împliniţi în cursul acestui an.

La cursul de formare a subofiţerilor în activitate pe filiera indirectă pot participa candidaţi care îndeplinesc criteriile generale şi specifice de recrutare, absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ liceal cu diplomă de bacalaureat şi care au vârsta de cel mult 40 de ani împliniţi în cursul acestui an.

Candidaţii întocmesc dosarul de candidat până la data de 03.04.2019-pentru ofiţeri şi 08.02.2019-pentru subofiţeri, susţin probe de selecţie la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare Alba-Iulia şi examen de admitere la instituţia de învăţământ în care se organizează cursul de formare.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Gorj, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul

Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj , situat în Târgu Jiu, strada Parâng nr. 1, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30, marţi între orele 08.30-18.30, iar informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0253215563.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro şi pe site-ul Centrului militar judeţean Gorj.

Vizualizări: 2,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: