Reguli pentru o afacere de succes

Antreprenorii de succes au descoperit un secret ce le asigură profitabilitatea în afaceri, spune americanul Geoff Woods, antreprenor și investitor. El a formulat șapte condiții pe care trebuie să le îndeplinești la demararea unei afaceri.

1. Identificarea unui client

Începeți prin a identifica persoanele pe care doriți să le serviți. Acest prim pas simplu te va ajuta să mergi mai departe în procesul de lansare a afacerii tale și rata de eșec este diminuată simțitor.

2. Discută cu clienții

Cei mai mulți oameni care își încep o afacere cred că știu ce își doresc clienții lor. Discutați cu clienții tăi și află ce își doresc. Puneți întrebări cu scopul de a identifica o problema care este profundă și dureroasă. Odată ce ați găsit o durere care este partajată în mod constant între ei, știi că poți face pasul următor.

3. Lăsați clienții să vă creeze afacerea

Este posibil să fi pornit la drum cu o idee, dar pe măsură ce stai de vorbă cu oamenii să afle că altceva ar fi mai eficient. Ai încredere să-ți schimbi planul dacă viitorul sună mai bine.

4. Marketingul clienților

Amintiți-vă, clienții dumneavoastră sunt genii de marketing. Intrebati-i: "Dacă ar fi să aduc ceva de genul ăsta pe piață, cât de mult te-ai plăti pentru asta?" Atunci cere-le să plătească pentru el în avans, oferindu-se și facilități.

5. Lansați afacerea atunci când aveți fonduri suficiente

Odată ce ați pre-vândut suficient pentru a acoperi costurile de pornire, sunteți gata să construiți afacerea. Acest lucru reduce riscul și vă permite să începeți cu o bază puternică de clienți. 

6. Dezvoltă-te

Acum este timpul pentru a-ți dezvolta afacerea. Câteva moduri în care puteți face acest lucru este prin investiții în marketing.

Vizualizări: 1,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: