Reîncepe lupta majorităţii la Turceni! Cilibiu nu mai are susţinere!

Social-democrata Cristina Cilibiu, primarul ales al orașului Turceni, a părăsit miercuri, 27 iulie, ședința de Consiliu Local, împreună cu toți consilierii PSD. Pe ordinea de zi erau proiecte iniţiate de Cilibiu, dar şi de o parte din consilieri.

Primarul Cristina Cilibiu a declarat că avea informații că şi-a pierdut susţinerea în Consiliul Local şi nu puteau trece proiectele propuse de ea, dar ar fiu putut fi promovate propunerile celorlalţi consilieri. "Am plecat pentru că nu aveam majoritate. Mi-am retras proiectele, aveau și dânșii, grupul de consilieri din opoziție 20 de proiecte. Nu am vrut să iau parte la ele pentru că rapoartele de specialitate ale aparatului de specialitate au dat aviz negativ, nu era indicată o sursă de finanțare din buget și noi mergem pe un buget deja aprobat, unde nu există rezerve de bani. Nu au indicat o sursă de finanțare și știam clar că nu le putem duce la îndeplinire", a declarat Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni. Primărița spune că proiectele respective pot fi duse la îndeplinire într-un mandat sau chiar două.

Consiliul local este format din 6 consilieri PSD, 2 UNPR, 4 PNL și 3 PMP. Recent, UNPR a fuzionat cu PMP şi împreună cu PNL pot face majoritate.

Primărița spune că opoziția este condusă de liderul PMP, Doru Cornescu, fost PDL-ist. "Aveam indicii că ceilalţi consilieri votau cu PMP, mai nou PMP conduce localitatea, nu cred că PNL mai are ceva de spus din câte am înțeles. Și PNL și UNPR are un singur lider, cel de la PMP", a explicat Cilibiu. Cilibiu a explicat că va încerca să-și promoveze proiectele într-o altă ședință și că între timp va încerca să-și facă o majoritate.  

Vizualizări: 4,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: