Reușita unui primar din Gorj: 18 kilometri de asfalt într-un singur mandat

Un primar din Gorj a reușit să asfalteze într-un mandat cât alții nu au reușit în 20 de ani. Vorbim de primarul din comuna Polovragi, care se poate mândri cu faptul că în cinci ani a reușit să toarne 18 kilometri de asfalt, adică a modernizat jumătate din drumurile sătești și comunale.

Primarul din comuna Polovragi vrea să aibă toate drumurile sătești și comunale asfaltate. Nu pare a fi un proiect greu de realizat, ținând cont că în 5 ani, de când conduce localitatea, a modernizat 18 kilometri de drum.

Ar mai fi de modernizat aproximativ 20 de kilometri și dorește să continue proiectul de modernizare și reabilitare a drumurilor sătești și comunale. ”Ne-am propus pentru anul acesta continuarea și finalizarea drumurilor aflate în reabilitare. Mai avem puțin de lucru la un proiect în cadrul căruia am reușit modernizarea a 8 kilometri de drumuri în comuna Polovragi. Valoarea proiectului este de 1.000.000 de euro. Pentru acest proiect am obținut finanțare europeană. Pot să spun că în cinci ani, de când sunt primar, am modernizat 18 kilometri de drum și aș mai avea tot cam atât”, a declarat Gheorghe Epure, primarul din Polovragi.

Primarul a obținut și fonduri guvernamentale pentru asfaltări, dar a reușit și cu bani de la bugetul local.

Vizualizări: 2,979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: