Revelion la Roma pentru Maria Constantin

Fosta solistă a Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, Maria Constantin, o duce tot mai bine în plan profesional. Artista are agenda plină de evenimente în fiecare week-end, de la nunţi şi botezuri până la evenimente mondene. Frumoasa blondă a avut recent ocazia de a-și prezenta, la deschiderea unui târg de mirese din Capitală, noul program artistic, cu care merge la petreceri.

„Cânt la nunți, botezuri, cumetrii, de toate pentru toți. Sunt foarte aglomerată în ultima perioadă. Pe 1 decembrie o să am un spectacol la Londra, avem foarte multe evenimente pentru românii din Diaspora, iar a doua zi voi cânta la Roma. Peste două săptămâni am spectacol și la Constanța, iar în noaptea de Revelion voi cânta tot la Roma”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!

Surse din anturajul artistei au povestit că solista nu urcă pe scenă fără 1.500 de euro, bani pe care îi cere pentru un recital de 45 de minute. Prezentă la „Târgul miresei”, Maria a mărturisit că se bucură când vede tineri care se căsătoresc, dar că ea, momentan, nu ar mai face acest pas, artista fiind în plin proces de divorţ. „E prea devreme să discutăm despre căsătorie, dar nu se știe niciodată”, a precizat artista.

Vizualizări: 2,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: