Revine la CS Pandurii după cinci ani

Atacantul Paul Batin a ajuns la un acord cu conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu şi va evolua până în vară la echipa din Târgu Jiu. În prezenţa impresarului său Bogdan Apostu şi a administratorului special Marin Golea, fostul jucător al echipei Pandurii în perioada 2011 – 2012 a semnat noul contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire. Impresarul jucătorului a declarat că l-a sfătuit pe Batin să aleagă Pandurii pentru că are încredere în Marin Condescu.

Atacantul de 29 de ani revine la Tg. Jiu după 5 ani, atunci jucând sub formă de împrumut în sezonul 2011-2012. Paul Batin este liber de contract după ce s-a despărțit de Miedz Legnica, din liga a 2-a din Polonia. "A fost o experiență plăcută în Polonia, însă în același timp pot să spun că nu a fost prea bine. Am prins un pic de experiență în străinătate și cred că-mi va prinde bine acum în țară. Am ales Pandurii și cu sufletul, pentru că aici am jucat și în urmă cu 5 ani și am avut evoluții destul de bune. Domnul Marin Condescu m-a dorit foarte mult și cred că voi avea jocuri, ceea ce e foarte bine. Din punct de vedere fizic nu sunt 100%, probabil îmi lipsesc meciurile amicale, dar într-o etapă - două cred că voi fi la maximum din potențial. Eu am venit aici să salvez Pandurii și-mi doresc enorm să rămână în Liga 1. Îmi doresc să rămân aici dacă vom rămâne în prima ligă. Sper să nu dezamăgesc oamenii de aici și să demonstrez", a declarat Paul Batin pentru gsp.ro.

Bogdan Apostu, impresarul jucătorului, a explicat motivul pentru care a ales să-l ducă pe fotbalist la Pandurii. "Cred că Pandurii e echipa potrivită pentru el în acest moment. A fost golgeter aici și toată lumea îl cunoaște. E mediul propice pentru el. Eu am o relație foarte bună cu domnul Condescu, e unul dintre cei mai serioși conducători. Principalul motiv pentru care am acceptat să-l duc pe Paul la Pandurii e faptul că acolo e domnul Condescu la conducerea echipei. Și-a ținut promisiunile întotdeauna", a spus impresarul.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: