Rita Mureşan vorbeşte cu îngerii la Târgu Jiu

Designerul vestimentar Rita Mureșan va veni la finalul acestei săptămâni la Târgu Jiu. Nu pentru a-şi prezenta vreo nouă colecţie, ci pentru a vorbi cu îngerii. Rita Mureşan este practician în terapia cu îngerii, care este o metodă de vindecare spirituală. Pentru o şedinţă de citire angelică personală şi participarea la seminarul organizat de fosta Miss România participanţii plătesc peste 300 lei.

Rita Mureșan va veni la Târgu Jiu în data de 13 mai atunci când, la Muzeul Județean Gorj, între orele 12 și 16.30, va susține sesiuni de citire angelică personală. Gorjenii care doresc să ia parte la astfel de momente vor trebui să se programeze mai întâi. Tot vineri, de la orele 17 până la 19, Rita Mureșan va susține semniarul "Misiunea Personală. Responsabilitatea de a fi părinte, copil, partener- familie de suflete".
Sâmbătă, între orele 11.30 și 17.30, designerul va face inițiere în terapia cu îngeri, grad II. Organizatorii evenimentului spun să sunt mulți gorjeni interesaţi de terapia cu îngeri. "Rita Mureșan vine pentru a ține această conferinţă cu acea temă, vine pentru oamenii care au nevoie de îndrumare spirituală şi care simt că rezonează cu îngerii și cu ea. În afară de conferință face citiri angelice personalizate, adică dacă aveți întrebări la care nu știți să răspundeţi, ea fiind un medium foarte bun invocă îngerii și vin și îi dau răspunsul şi spune despre ce este vorba. Cursul este curs în terapia cu îngeri gradul II. Terapia cu îngeri se învaţă pe mai multe niveluri. Trebuie să ai nivelul I ca să ştiţi cum să aduceți îngerii în viața dumneavoastră și cum să-i învățați și pe urmă să treceți la gradul doi. Sunt mulți gorjeni adepți ai acestui tip de terapie", a spus Mirela Melencu, organizatorul evenimentului.

Taxă de participare
Organizatorii au spus că vor lua parte la aceste manifestări spirituale doar gorjenii care se vor programa mai întâi. Gorjenii care vor dori să o vadă pe Rita Mureșan, dar mai ales să vorbească cu îngerii, vor trebui să scoată câteva sute de lei din buzunar. "O citire pentru o persoană este 222, lei iar participarea la seminar-conferință este 88 de lei de persoană", mai spus Mirela Melencu.

Vizualizări: 3,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: