Romanescu, optimist cu privire la finalizarea stadionului

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a avut discuţii la Compania Naţională de Investiţii cu privire la finalizarea lucrărilor la stadionul din Târgu Jiu. Lucrarea licitată iniţial, de 20 de milioane de euro, a fost finalizată, dar mai este nevoie de două milioane de euro pentru conectarea la utilităţi.

Autorităţile din Târgu Jiu au anunţat abia la finalizarea lucrărilor la stadion că ar mai fi nevoie de încă o licitaţie, pentru ca acesta să devină funcţional. Ar fi mai nevoie de lucrări de circa două milioane de euro pentru canalizarea menajeră și pluvială, pentru conectarea la utilităţi și pentru amenajarea peisagistică.

Primarul Marcel Romanescu spunea zilele trecute că a aflat abia acum câteva luni că lucrarea contractată pe timpul fostului primar nu era suficientă pentru ca stadionul să fie funcţional. Compania Naţională de Investiţii ar trebui să asigure circa trei sferturi din banii necesari lucrărilor finale. „Am avut discuţii la Compania Naţională de Investiţii. Am promisiuni că într-o săptămână se dă drumul la documentaţie, dacă lucrurile merg bine, într-o lună am putea avea aprobată finanţarea”, a spus Romanescu.

Lucrările care mai sunt de executat ar putea fi făcute în câteva luni, astfel că stadionul ar putea fi dat în folosinţă la jumătatea acestui an.

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: