Romanescu: Sunt sigur că voi candida şi în 2020

Primarul Marcel Romanescu aruncă bomba: „Mă gândesc să candidez şi la alegerile din 2020”. Edilul a făcut această declaraţie după ce deputatul PSD Elvira Şarapatin a anunţat o posibilă demisie a lui Romanescu din funcţia de primar.

Declaraţia parlamentarului l-a uimit pe primarul Romanescu. „Nu mă aşteptam niciodată de la un om care reprezintă gorjenii în Parlamentul României să vină cu o astfel de năzbâtie. Mă aşteptam să mă susţină, ştiind mai ales că profesorii nu îşi pot lua banii pe care i-au câştigat în instanţă. Eu mă aşteptam la soluţii cu care să vină doamna deputat. Nu la astfel de declaraţii”, a declarat Romanescu, la Gorj TV.

Mai mult decât atât, Romanescu pare să fie hotărât să nu renunţe la primărie nici în 2020, când i se va încheia mandatul. „Este o activitate solicitantă, dar nu pot lua în discuţie o demisie. Indiferent cât de uşor sau greu mi-ar fi, eu îmi voi duce mandatul până la final. Eu sper să facem lucruri bune până la finalul mandatului. Sunt sigur că voi candida şi la alegerile din 2020. Dacă lucrurile vor merge bine, normal că îmi doresc să candidez pentru un nou mandat pentru Primăria Târgu Jiu. Contează mai mult impresia pe care o voi lăsa în doi ani şi jumătate”, a concluzionat primarul. (M.M.)

Vizualizări: 786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: