România va câștiga Euro 2016

Voi aveți vreo îndoială că o să câștigăm Euro 2016? Eu nu. Nici nu mai contează lista anunțată de selecționer, cea cu fotbaliștii care vor fi în Franța. Oricum nu-i știe nimeni. De fapt, asta ne și recomandă drept favoriți.
Cum naiba să te pregătești împotriva noastră? Cam cât de mega profesionist poate să fie un selecționer ca să vadă meciuri ale echipelor la care joacă băieții noștri? Păi, oamenii noștri de bază (probabil toți titulari) joacă la Al Sailiya (Dragoș Grigore), Haopel Be’er Sheva (Ovidiu Hoban), Osmanlispor (Gabriel Torje), Genclebirligi (Bogdan Stancu) și Al Ittihad (Lucian Sânmărtean). Cine să fi văzut, vreodată, un meci al uneia dintre aceste echipe. Și, dacă ar fi vrut cineva, oare ar fi avut cum? În sensul că se filmează meciurile lui Al Sailiya? Eu nu cred așa ceva.
Credeți că doar asta avem pe lista atuurilor? Ei, aș! Mai e și faptul că suntem al dracului de odihniți. În timp ce în finala Champions League am văzut cum jucătorii adevărați pică pe capete, după ce s-au spetit un sezon întreg, ai noștri nu sunt nici măcar rezerve pe la echipele unde (cică) joacă. Prin urmare, merg la Euro cu poftă de fotbal și cu resursele aproape de 100%, gata să fugă cât Gabi Szabo pe vremuri, dacă e nevoie, doar-doar și-or găsi un contract mai bunicel din vară.
În fine, al treilea secret este însăși prezența lui Puiu Iordănescu. Autocarul e gata să fie ars din temelii în caz că șoferul face greșeala să bage vreodată în marșarier, femeile au fost interzise pe o rază de 5 kilometri în jurul cantonamentului, iar camerele care conțin ”13” la hotelurile unde vor fi cazați Tricolorii au fost refuzate deja, mai mult ca sigur, prin contract. Icoanele sunt pregătite într-o formă plastificată, ca să nu se rupă de la saliva în exces, iar foile de joc vor fi date cu grijă pe la fundul tuturor celor din staff, înainte să fie predate arbitrilor sau observatorilor.
În concluzie, suntem favoriți! Hai România!

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: