Rovinăreanca Mira de la Dj Project, goală pe internet

Mirabela Cismaru, solista de la Dj Project, şi-a lăsat fanii muţi de uimire după ce a postat pe contul său de socializare nişte imagini în care apare goală. Fanii au reacţionat imediat cu zeci de mesaje. Recent, Mira de la Dj Project a suferit un accident de maşină, împreună cu colegii ei, iar artista a fost rănită destul de grav. 

Interpreta pare că se reface perfect după trauma prin care a trecut. La scurt timp de la accident, Mira a făcut primele declaraţii după ce un TIR a căzut peste maşina în care se afla. „Mă simt destul de ok. Încerc să mă simt ok. Nu prea ştiu, eu stăteam în spate cu laptopul în braţe. Am auzit o bubuitură, am ieşit din maşină, aveam sânge pe faţă, scuipam sînge. Am crezut că sunt desfigurată. M-a luat o femeie şi m-a întins pe iarbă. Nu ştiam ce s-a întîmplat. Simţeam că nu mai vine nimeni să ne salveze. A durat pînă a venit ambulanţa. Gino a ieşit înaintea mea din maşină”, a spus Mira la un post tv.

Artista și-a propus să meargă la un medic estetician: „Trebuie să merg la estetician să văd dacă trebuie să cos rana. Mi s-a zis că e ok să las aşa”.

Galerie foto


Vizualizări: 4,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: