Rudi Bugă: Robert este cel mai bun contracandidat al lui Aurel Popescu

Liderul PRU Gorj, Rudi Bugă, are numai cuvinte de laudă la adresa fiului său, Robert Bugă. Acesta susține că, în repetate rânduri, Robert ar fi fost contactat de liberalii de la Gorj pentru a candida din partea lor la primăria Târgu Jiu. Rudi Bugă susține că PNL i-ar fi oferit chiar și funcții tânărului de la PRU.

 Rep.: Robert Bugă ar putea fi candidatul dreptei sau candidatul PRU susținut de partidele de dreapta?

Rudi Bugă: Nu. Nicolae Davițoiu a propus candidatura din partea PNL, PMP, din partea lor. Nu va face niciodată așa ceva. Nici nu ne mai interesează subiectul, le-am spus că, dacă vor să-l susțină, să-l susțină independent. Dacă spui pe toate posturile că Robert Bugă este cel mai bun candidat, contracandidat al domnului Popescu, atunci lasă-l să candideze independent și susține-l. Nu că hai la PMP, hai la PNL. Nu se duce nicăieri, vă spun, rămâne în PRU și nu va candida la primăria municipiului Târgu Jiu.

 Rep.: L-au căutat liberalii să-i propună să candideze în locul lui Marcel Romanescu?

R.B.: Nu știu. Nu prea avem discuții pe linia asta. Robert își hotărăște singur toți pașii, dacă-mi cere un sfat poate părintesc, dar atât. Pe linie politică, Robert știe ce are de făcut.

 Rep.: Când l-au căutat liberalii pe Robert Bugă?

R.B.: Și anul trecut. De foarte multe ori. A recunoscut și Dan Vîlceanu că s-au întâlnit la București. Și înainte de parlamentare și după. Vreți să vă spun și funcția oferită lui Robert de unul din membrii PNL? Nu este cazul, pentru că nu vreau, eu îl respect pe Marcel și nu ne interesează așa ceva. La nivelul lor ar trebui să-și spele rufele acolo, nu să scoți tot felul de sondaje.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: