Ruşeţ: Vom avea o reducere semnificativă a personalului din sediul central

Consilierul Directoratului CE Oltenia, Ion Ruşeţ, este de părere că anul viitor va fi vizibilă restructurarea care a început la companie. Acesta spune că o mare parte din personalul care lucrează acum în sediul central din Târgu Jiu va fi în cariere şi termocentrale.

Noua organigramă a Complexului Energetic Oltenia va fi gata în septembrie, dar restructurarea va continua. „La 1 ianuarie 2019 vom vedea o reducere semnificativă a personalului de la sediul central, vom observa o implicare mai mare a personalului tehnic în producţie. La negocierea din martie 2019, cu partenerii sociali, vor fi alte date ale problemei din punct de vedere al structurii de personal”, a spus Ruşeţ la Tele 3.

Afirmaţia a venit în completarea celor spuse de managerul Sorin Boza. „Lucrăm la noua organigramă care va fi finalizată în jurul datei de 1 septembrie, după care urmează să fie aprobată de Directorat şi de Consiliul de Supraveghere”, menţionase acesta.

Boza a spus că scopul acestor măsuri este luarea mai rapidă a deciziilor. „Se urmăreşte reducerea numărului de aprobări pentru fiecare acţiune. De exemplu, pentru achiziţii vom da derogări astfel încât, în cadrul unei anumite sume, să poată fi făcute la nivelul carierei. Să nu se mai aştepte câteva zile pentru obţinerea fiecărei semnături”, a explicat Sorin Boza.

Vizualizări: 4,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: