S-a dat startul vacanţelor de tratament în staţiunile din ţară

Agenţiile de turism din Târgu Jiu au lansat două mari programe destinate gorjenilor care vor să facă tratamente în cele mai renumite staţiuni din ţară. Este vorba de „Decada Balneară” şi programul „O săptămână de refacere”. Programele sunt valabile până pe 15 mai şi gorjenii pot beneficia de cele mai bune preţuri.

Gorjenii care vor să petreacă o vacanţă şi să beneficieze şi de tratamente medicale deosebite la cele mai renumite staţiuni balneare din ţară pot opta pentru unul dintre cele două programe lansate de agenţiile de turism. În „Decada Balneară” sunt incluse cele mai renumite staţiuni ca Olăneşti, Buziaş, Căciulata sau Sovata unde vă puteţi caza la hoteluri de două sau trei stele. „Pachetul pentru „Decada Balneară” într-una dintre staţiunile participante cuprinde nouă nopţi de cazare cu pensiune completă, două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală la începutul sejurului. Preţul pentru un hotel de două stele este de 650 de lei de persoană iar la un hotel de trei stele este de 750 de lei de persoană”, a declarat Elena Pecingină, reprezentant agenţie de turism.

Preţuri foarte avantajoase şi la programul „O săptămână de refacere”, unde pachetul ce include şase nopţi de cazare cu mic de dejun inclus, două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală la începutul sejurului costă 270 de lei de persoană la un hotel de două stele şi 330 de lei de persoană la un hotel de trei stele. Printre staţiunile incluse în programul „O săptămână de refacere” se numără Tuşnad, Govora, Slănic Prahova, Moneasa şi multe altele. Gorjenii care aleg să participe la un astfel de program trebuie să ştie că pentru a putea beneficia de tratament în staţiune au nevoie de trimitere de la medicul de familie, adeverinţă de salariat pentru angajaţi sau cupon de pensie, pentru pensionari.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: