S-a dus „din greșeală” cu iataganul în sediul IPJ Gorj

Unul din tinerii implicați în scandalurile care au avut loc iarna trecută în oraș a fost audiat în fața instanței de judecată în calitate de inculpat, Viorel Florin Falcoe fiind trimis în judecată alături de Laurențiu Eduard Năzdrăvanu, cu care a avut o altercație în trafic în zona centrală a municipiului.

Procesul celor doi inculpați vizează însă și un scandal de la mall, unde cel din urmă ar fi tras cu un pistol cu bile înspre Alexandru Cristian Holtea, totul pornind de la niște datorii mai vechi. Năzdrăvanu, arestat preventiv în alt dosar penal, nu a ajuns marți la procesul respectiv, dar Falcoe a fost audiat ca inculpat, după ce a refuzat să accepte varianta recunoașterii faptelor.

Printre alte acuzații ce îi sunt aduse, anchetatorii au reținut în sarcina sa și faptul că a mers în sediul Poliției Gorj cu un cuțit ce avea lama de „doar” 24 de centimetru. Incidentul s-a produs în iarnă, iar Falcoe a explicat că pur și simplu nu a știut că are ditamai iataganul asupra sa. În fața instanței el a menționat că s-a dus la Poliție pentru a semna de prezență, fiind la acel moment sub control judiciar. Din grabă, a îmbrăcat o haină pe care cu o seară înainte o purtase prin oraș și prietena sa. Falcoe a susținut nici mai mult nici mai puțin că, cel mai probabil, tânăra ar fi putut să pună acolo cuțitul fără ca el să știe. Întrebat de procurorul de caz dacă nu și-a dat totuși seama că are asupra lui un cuțit destul de mare, inculpatul a menționat că „nu”, stârnind rumoare în sala de judecată.

Procesul celor doi scandalagii este de abia la început, iar la următorul termen este de așteptat să fie audiat și celălalt inculpat, alături de mai mulți martori care ar trebui să răspundă la întrebările judecătorului de caz.

Vizualizări: 4,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: