S-a încheiat stagiul din Austria

Stagiul de pregătire pe care Pandurii l-au susţinut în Austria s-a încheiat ieri când echipa a părăsit cantonamentul de la Bad Klenkirchheim mergând la Leibnitz pentru un ultim meci amical. Jocul a fost programat în ultimul moment după ce amicalul cu Chelsea B s-a anulat din cauza distanţei foarte mari la care ar fi trebuit să meargă echipa pentru acel joc. După meci fotbaliştii au rămas cantonaţi la Leibnitz urmând ca azi să plece spre Ungaria unde mâine vor susţine un ultim amical al perioadei de pregătire în compania unei echipe din Israel. 

Pandurii au părăsit ieri localitatea austriacă Bad Klenkirchheim unde s-au pregătit în ultimele zece zile. Plecarea a survenit mai devreme cu o zi faţă de data stabilită deoarece adversarul din ultimul amical a fost schimbat în ultimul moment. Impresarii care au organizat acest stagiu au găsit un alt adversar pentru Pandurii şi împreună cu conducerea au decis să meargă la Leibnitz pentru a juca un amical cu ciprioţii de la Apollon Limassol. 
Acesta a fost cel de-al cel de-al cincelea amical susţinut de Pandurii în acest stagiu, bilanţul acestora fiind pozitiv. Gorjenii au obţinut două victorii şi au înregistrat două rezultate de egalitate, ieri jucând cu ciprioţii de la Apollon Limassol. 

Pandurii au învins cu 4-1 pe Apollon LImassol 

Ultimul joc amical din Austria a fost programat aseară de la ora 19:00 la Lebnitz, o localitate situată lângă Graz. Meciul a fost perfectat în ultimul moment după ce s-a anulat jocul cu Chelsea B programat la o distanţă foarte mare de locul de cantonament. Meciul s-a jucat pe un teren al unei echipe de liga a treia din Leibnitz. Până la Pauză Pandurii au dominat jocul şi au euşit dsă înscrie de două ori prin Tilincă. În repriza a doua antrenorul Sorin Cârţu a schimbat cea mai mare parte a echipei Pandurii reuşind să mai înscrie de două ori prin Cardoso şi Păcurar. 
   



Vizualizări: 2,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: