S-a născut de Crăciun. Ce nume i-au pus părintii!

Un băieţel a venit pe lume la Maternitatea Târgu Jiu chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie. Bebeluşul a cântărit la naştere 4,050 kg. Părinţii sunt din Târgu Jiu. Pentru că micuţul s-a născut în sfânta zi a Naşterii Domnului, părinţii i-au pus unul dintre prenumele în ton cu sărbătoarea, Claus. „Nu mă aşteptam să nasc de Crăciun, dar am fost foarte fericită să nasc în acea zi. Mai am o fetiţă acasă, de 7 ani, ea a ales numele Rareş. Şi Claus l-am ales pentru că l-am născut în ziua de Crăciun. Am spus că Moş Crăciun este Santa Claus şi de aceea am ales numele acesta. A fost naştere naturală. Ne simţim foarte bine, nu am avut probleme nici eu, nici cel mic”, a explicat Maria Aurelia Smadu, din Târgu Jiu.

În Ajunul Crăciunului au venit pe lume trei copii la Târgu Jiu. Este vorba de un băieţel din Baia de Fier, cu o greutate de 3.500 grame, şi două fetiţe din Bumbeşti Jiu şi Teleşti. Fetiţa din Teleşti, Sofia, a fost născută prin cezariană şi a cântărit la naştere 3,200 kg.

Totodată, micuţa din Bumbeşti Jiu a primit numele de Cristiana şi a cântărit la naştere 3.250 de grame.

Familiile copiilor născuţi de Crăciun cred că bebeluşii vor avea mai mult noroc în viaţă pentru că s-au născut într-o zi sfântă.

Galerie foto



Vizualizări: 5,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: