S-a răsturnat cu mașina pe care o furase

Poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizați joi de un bărbat de 65 de ani din comuna Scoarța cu privire la faptul că o persoană i-ar fi sustras autoturismul proprietate personală, pe care îl avea parcat pe podul din fața locuinței.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că autoturismul ar fi fost sustras de un tânăr de 22 de ani din localitate. Sub influența alcoolului, tânărul ar fi pătruns fără drept în locuința apelantului, ocazie cu care a luat cheile și a plecat cu autoturismul, fără încuviințarea proprietarului.

Din verificările efectuate s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere. La scurt timp, autoturismul a fost găsit răsturnat pe DN 67 Scoarța. În urma evenimentului rutier, tânărul a fost găsit de polițiști în autoturism. Oamenii legii au constatat că acesta nu suferise leziuni. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,69 mg/l în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Tânărul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu deține permis de conducere.

Vizualizări: 3,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: