S-a retras din poliţie, după 25 de ani. Ce surpriză i-au făcut colegii!

Agentul şef principal Laurenţiu Mititica de la dispeceratul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu s-a pensionat. A revenit la hainele de civil după un sfert de secol în care s-a aflat în slujba cetăţeanului. La plecarea din sistem, colegii şi conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj i-au făcut o surpriză.

„După o viaţă dedicată muncii de poliţie, colegul nostru agent şef principal de poliţie Mititica Laurenţiu şi-a luat rămas bun astăzi de la colegii care i-au fost a doua familie, în ultimii 25 de ani. Vădit emoţionat, poliţistul a primit, din partea conducerii, o plachetă de onoare pentru profesionalismul de care a dat dovadă, pentru eforturile depuse şi uneori sacrificiile făcute, pentru a duce la îndeplinire sarcinile de serviciu”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

În primii opt ani de activitate ca om al legii, Laurenţiu Mititica şi-a desfăşurat activitatea ca ajutor şef de post la Postul de Poliţie Turcineşti. Ulterior, a fost numit şef la Postul de Poliţie Schela, pe care l-a condus timp de 2 ani. De aici a fost transferat la dispeceratul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, acolo unde şi-a desfăşurat activitatea până în momentul pensionării.

Galerie foto


Vizualizări: 7,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: