S-a sinucis din dragoste. Roxana a înghiţit un pumn de pastile

Avea doar 19 ani şi tot viitorul în faţă, însă a ales să-şi curme viaţa, din dragoste.  Este vorba despre o fată din Târgu Jiu care a decis să pună capăt vieţii după o banală ceartă din dragoste.

Adelina Roxana a fost preluată luni cu ambulanţa după ce a înghiţit mai multe pastile de diabet şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu. După administrarea tratamentului, tânăra părea să aibă o evoluţie pozitivă şi a fost internată pe secţia Medicală a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Câteva ore mai târziu, starea de sănătate a fetei s-a complicat, iar medicii au solicitat elicopter SMURD pentru a fi transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Roxana a pierdut însă lupta şi a murit pe parul de spital.

Mesaje sfâşietoare

Tânăra părea să aibă o relaţie cu un tânăr student la Timişoara, şi el tot din Târgu Jiu. „Ce mână grea ai Doamne... Nu doresc la nimeni să treacă prin ce trec eu... știu că mulţi mă judecă dar nimeni nu știe ce e în sufletul meu. Vă mulțumesc tuturor, ea a fost și va fi inima și sufletul meu”, a postat băiatul la câteva ore de la tragedie. Zeci de prieteni l-au încurajat şi i-au transmis să fie puternic. „Ce zice lumea şi ce te critică lumea nu ai tu treabă! Fii puternic şi ai grijă de tine că nimeni nu ştie mai bine ca tine ce se întâmplă cu adevărat în viaţa ta. Lumea vorbeşte mult, prost şi fără rost. Doar voi doi ştiaţi ce se întâmplă cu adevărat. Sincere condoleanţe şi multă, multă putere”, a scris una dintre prietenele tânărului. Mesajele emoţionante n-au lipsit nici de pe pagina Roxanei. „Nu pot să cred că ai plecat zâmbet frumos! Nu trebuia să se întâmple asta... Tu ai trecut prin multe şi aveai tot viitorul în față”, i-a scris o prietenă.

Vizualizări: 20,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: