S-a stins din viaţă la doar 34 de ani

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Bumbeşti Jiu, a decedat joi dimineaţă, în locuinţa sa de pe strada Trandafirilor. Concubina sa, o femeie de 50 de ani, a alertat autorităţile. În ciuda manevrelor de resuscitare, Gabriel Stan nu a mai putut fi salvat. Legiştii nu au găsit urme de violenţă pe corpul bărbatului.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal şi fac cercetări pentru ucidere din culpă. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că unui bărbat, de 34 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, i s-a făcut rău, fapt pentru care concubina sa, cu care locuia, a sunat la 112, solicitând ambulanţa. Un echipaj de ambulanţă, care a efectuat manevre de resuscitare, a constatat decesul bărbatului”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Din primele informaţii, bărbatul consuma foarte mult alcool, iar medicii i-ar fi comunicat să renunţe la acest viciu pentru că îi afecta grav organismul. Vecinii spun că tânărul ar fi murit după ce, băut fiind, s-a înecat cu vomă.

Informaţia nu a fost însă confirmată de autorităţi.

Vizualizări: 6,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: