S-au căsătorit la Poarta Sărutului de Ziua Îndrăgostiţilor

Patru cupluri din diferite colţuri ale României au venit duminică, 14 februarie 2016, la Poarta Sărutului pentru a spune ”DA” în faţa ofiţerului de stare civilă, ceremonia fiind oficiată de primarul Florin Cârciumaru. Tinerii provin din Motru, Petroşani, Slobozia şi Harghita, cel din urmă cuplu fiind nevoit să parcurgă 400 de kilometri pentru a ajunge la Târgu Jiu.

Claudia şi Radu Căruceru au venit singuri la Poarta Sărutului, lăsându-i pe cei de acasă fără replică în momentul în care le-au spus ce vor să facă. „De 18 ani eram împreună, dar nu ne-am decis niciodată să facem acest pas. Acum am luat decizia aceasta, ne-am căutat hotel să ne cazăm la Târgu Jiu, ne-am urcat în maşină şi am venit aici. Cei de acasă au rămas şocaţi că nu vor fi şi ei prezenţi. Din păcate drumul e foarte lung. Sunt 400 de kilometri doar dus. Nici nu am vrut pe nimeni altcineva. Doar noi doi. Acasă, când ne vom întoarce, vom face o petrecere, desigur, cu toţi cei dragi”, a spus îndrăgostiţii.

De departe, de la Slobozia, au venit şi Florentina şi Tudor Grigorie. Ziua de ieri a fost una specială pentru mireasă şi asta a determinat-o să şi caute un loc special pentru a marca Ziua Îndrăgostiţilor într-un mod pe care să nu-l uite niciodată. „Având în vedere că este şi ziua mea de naştere am zis că au trecut destui ani încât să facem ceva încât să avem ce să povestim şi copiilor copiilor noştri. Din Ialomița am venit şi am ales Poarta Sărutului pentru că e un loc foarte romantic. Aici te simţi în elementul tău ca îndrăgostit”, a spus mireasa.

 Un loc deosebit

Pentru tinerii din Petroşani locul ales ca să îşi unească destinele are o semnificaţie şi mai aparte. Ana Maria şi Alex Cheri au venit aici pentru că la Târgu Jiu s-au cunoscut cu mai bine de un deceniu în urmă. „Aici ne-am cunoscut în urmă cu 11 ani. Că o iubesc i-am mărturisit la noi la Petroşani, dar am decis să venim la Poarta Sărutului pentru că e un loc special. La Petroşani nici nu se oficiază căsătorii duminica şi aşa am ales o zi specială şi un loc deosebit”, a mărturisit mirele.

Cel de-al patrulea cuplu, format din Sorina şi Dragoş Preda, a venit de la Motru pentru a spune „DA”. Cei doi aşteaptă deja o fetiţă, mireasa fiind însărcinată. Emoţionaţi până peste cap, toţi mirii au fost bucuroşi că vremea a ţinut cu ei în cele din urmă, ploaia care era de dimineaţă în oraş lăsând loc soarelui spre prânz, atunci când au fost oficiate căsătoriile. Şampania a curs valuri lângă Poarta Sărutului, lucru care s-ar fi putut repeta şi de Dragobete dacă ar fi fost doritori de aşa ceva, luni fiind ultima zi în care pot fi depuse cereri.

Vizualizări: 8,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: