S-au reunit handbaliștii de la UCB Târgu Jiu 

Clubul Sportiv Universitar Constantin Brâncuși Târgu Jiu a anunțat că s-a reunit echipa de handbal masculin a universității. Gorjenii au început antrenamentele sub comanda aceluiași staff tehnic coordonat de antrenorul Adi Gorun.

Handbaliștii universitari gorjeni s-au reunit în perspectiva noului sezon competițional al Diviziei A la handbal masculin. 

„Sub conducerea cuplului de antrenori Adi Gorun - Bogdan Chepea lotul echipai de handbal masculin al clubului nostru sportiv s-a reunit în perspectiva noului sezon competițional. Va urma o perioada de readaptare la efort, după care se va intra în sala la pregătirea tehnico – tactică”, a anunțat directorul clubului universitar Virgil Ion Popovici.

La reunire, au fost prezenți și cei doi jucători transferați în această pauză competițională. Este vorba de Ionuț Huțan (ex-CSM Oradea) și de Bogdan Ivaschescu, care revine de la CSM Bacău, precum și de cei 4 juniori promovați la prima echipă: Cinciulescu Raul, Mihai Dalian, Faur Tiberiu și portarul Șerban David.

Până la debutul viitorului sezon competițional, conducerea clubului intenționează să organizeze câteva meciuri amicale, un mini-cantonament, precum și a doua ediție a Cupei CS UCB.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: