Săli de aşteptare amenajate la sediul AJOFM Gorj

Săli de aşteptare şi birouri la vedere. Sunt doar câteva din îmbunătăţire care vor fi aduse clădirii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Gorj. Unitatea va fi reabilitată şi extinsă anul acesta. Investiţia costă peste două milioane de lei, iar lucrările trebuie finalizate până anul viitor.  

Clădirea în care îşi are sediul AJOFM Gorj a fost preluată în anul 2002 de la societatea Artego, în acea perioadă în această locaţie funcţiona o creşă. Acum se doreşte modernizarea şi extinderea imobilului, la care nu au mai fost aduse îmbunătăţiri de la preluarea de către Agenţie. „Am obţinut bugetul necesar demarării investiţiei la clădirea noastră. La ora actuală facem demersurile pentru obţinerea avizelor necesare autorizaţiei. Vor fi extinderi în partea din faţă, spaţii deschise jos la relaţiile cu publicul, totul va fi la vedere, nu vor mai fi pereţi. Va fi spaţiu deschis pentru ca cetăţenii să vadă cum se lucrează. Deasupra vrem să facem o sală de conferinţe, destul de elegantă. Jos va exista un spaţiu de aşteptare pentru clienţi. Vor fi spaţii destinate serviciului Eures, serviciului de formare profesională. Toate să  fie organizate într-un flux care să asigure o derulare normală a activităţilor Agenţiei”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.  

Termenul de finalizare, anul viitor

Lucrările de reabilitare şi extindere a clădirii vor începe anul acesta. Angajaţii AJOFM Gorj vor lucra în continuare în acest imobil, chiar dacă se vor face lucrări. „Se va lucra astfel încât, activitatea să nu fie perturbată, este un grafic. Vom colabora cu proiectantul lucrării în aşa fel ca lucrările să nu afecteze activitatea curentă. Va fi puţin disconfort. Extinderea oricum se face separat. Am reuşit să obţinem certificatul de urbanism. După ce vom lua autorizaţia de construire vom putea lansa în sistemul electronic vom putea lansa în sistemul electronic invitaţia de participare la procedura de achiziţie. Termenul de finalizare este 2014. Valoarea totală a investiţiei este de 2,3 milioane lei, deja am obţinut 500.000lei”, a precizat Flavius Neacşa, inspector superior AJOFM Gorj.     

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: