Şansă pentru puştoaicele din Târgu Jiu care vor să fie modele

Agenția MRA Models, care a lansat zeci de vedete, începe caravana de preselecţii pentru fetele și băieții care au potențial de modele internaționale. Reprezentanţii agenției vor fi prezenți sâmbătă, 4 martie, la Târgu Jiu, pentru a selecta viitoarele modele. Evenimentul va debuta la ora 15 și se va desfășura la Palatul Copiilor din Str. Siretului.

Agenția a stabilit criterii de participare. Fetele care doresc să ia parte la preselecţie trebuie să aibă peste 13 ani și o înălțime mai mare de 1.70 m. Sunt acceptaţi să ia parte și băieții de peste 16 ani și cu o înălțime de peste 1.82 m. Ținuta este la alegere, iar fetele trebuie să se prezinte nemachiate. Participanţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate, dar și acordul părinților, în cazul în care sunt minori. Nu este necesară înscrierea prealabilă. Experiența nu constituie un avantaj, mai transmit reprezentanții agenției. Preselecțiile sunt castinguri tehnice, sub forma unor interviuri.

MRA este prima agenție de modele fondată în România în anul 1992; a descoperit, lansat și promovat celebrități precum Catrinel Menghia, Mădălina Ghenea, Adina Halas, Carmen Brumă, Laura Giurcanu, Radu Vâlcan, Adrian Nartea, Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu, Veronica Pașcu, Roberto Sipoș, Alina Pușcău, Alina Pușcaș, etc.

Vizualizări: 5,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: