Şantajistul din Fărcăşeşti, judecat în libertate deplină

Bărbatul din Fărcăşeşti reţinut pentru 24 de ore la începutul lunii martie într-un dosar în care a fost acuzat că şantaja o femeie din Rovinari cu fotografii compromiţătoare va fi judecat de acum încolo fără ca împotriva lui să mai existe vreo restricţie dispusă de instanţe.

Procurorii au finalizat cercetările şi l-au trimis pe acesta în judecată, sub acuzaţia de şantaj, ancheta făcându-se cu Walter Fîcea sub control judiciar, după ce, iniţial, gorjeanul fusese încătuşat pentru câteva zile. Acum, odată cu finalizarea anchetei şi înaintarea rechizitoriului la instanţă, magistraţii au dispus miercuri ca împotriva acestuia să nu mai existe nicio restricţie.

„Revocă măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Fîcea Walter, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj”, au stabilit magistraţii, decizia lor nefiind definitivă.

Până acum, Fîcea avea interdicţie de a se apropia de victima sa, Gina Mirela Zanfir, precum şi de familia acesteia, prin noua decizia a instanţei interdicţia respectivă fiind anulată. Dosarul de şantaj se află deocamdată în procedura de cameră preliminară, un judecător de drepturi şi libertăţi urmând să se pronunţe în privinţa probelor strânse de anchetatori la dosar.

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: