Șapte secrete pentru un dormitor Feng Shui

Atmosfera pozitivă din dormitorul tău poate fi obținută prin câțiva pași simpli, amenajând și întreținând camera ținând seama de câteva reguli Feng Shui.

Pentru început renunţă la televizor, la calculator sau echipamentele pentru exerciţii, care distrug energia pozitivă.

Deschide ferestrele des sau foloseşte un purificator de aer pentru a păstra aerul din dormitor proaspăt şi plin de oxigen. De asemenea, nu este recomandat să pui plante în dormitor.

Al treilea pas, foarte important, este poziționarea patului astfel încât săpoată fi abordabil cu uşurinţă din ambele părţi și să eviţi ca patul să fie în linie directă cu uşa.

Foloseşte culori liniştitoare pentru un dormitor Feng Shui precum cele care imită culoarea pielii. Aege cu atenţie ce fel de postere pui pe pereţi; imaginile sunt purtătoare de energie puternică. Cel mai bun sfat pentru un dormitor Feng Shui este să alegi imagini care îţi transmit lucruri pe care vrei să le vezi în viaţa ta, precum imagini care emană fericire şi energie. Al şaselea pas se referă la lumina din dormitor. Trebuie să ai mai multe trepte de luminozitate. Lumânările sunt cele mai bune pentru un dormitor Feng Shui pentru că nu doar că eliberează energie, ci şi penru că creează o atmosferă intimă, caldă.

Pasul cu numărul şapte se referă la faptul că pentru un dormitor armonios trebuie să ai grijă ca toate uşile să fie închise.În plus, dacă păstrezi dormitorul curat, fără haine aruncate peste tot, vei reuşi să păstrezi senzaţia de calm şi pace.

Vizualizări: 1,933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: