Sarcină a pierdut licitaţia pentru hrana asistaţilor social în favoarea lui Răitaru

Firmele lui Nicu Sarcină şi Ionuţ Răitaru au participat la licitaţia organizată de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj pentru serviciul de catering. În urma fazei electronice a fost declarată câştigătoare firma Ridzone a lui Ionuţ Răitaru, care a oferit un preţ mai bun decât Succes-ul lui Nicolae Sarcină. De altfel, Răitaru a fost cel care a asigurat hrana asistaţilor social în ultima perioadă, după ce DGASPC Gorj a reziliat contractul cu firma administrată de Nicolae Ţârcă.

DGASPC Gorj a finalizat licitaţia pentru serviciul de catering săptămâna trecută. La procedura de achiziţie au participat firma Succes a lui Nicu Sarcină şi firma Ridzone a lui Ionu Răitaru.

Licitaţia a fost câştigată de către Ionuţ Răitaru, cel care a asigurat hrana asistaţilor din centrele Târgu Jiu, Suseni, Dobriţa şi Târgu Cărbuneşti după ce DGASPC Gorj a reziliat contractul cu firma Gastrom a lui Nicolae Ţârcă pe motiv că mâncarea nu era bună. “În data de 16 octombrie a avut loc deschiderea ofertelor în cadrul procedurii de achiziţie a serviciului de catering. Au fost 2 ofertanţi: SC. Succes Nic Com SRL şi SC Ridzone Group Solution SRL. Licitaţia a avut şi o fază finală electronică, iar în data de 23 octombrie 2012 s-a încheiat raportul procedurii de atribuire unde a fost desemnat câştigător SC Ridzone Group Solution SRL. Întreaga documentaţie de atribuire a fost disponibilă în SEAP”, a declarat Gheorghe Zisu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Conform caietului de sarcini, câştigătorul licitaţiei trebuie să asigure zilnic pregătirea, prepararea şi livrarea hranei pentru persoanele asistate în cadrul celor nouă unităţi de asistenţă socială. Alocaţia de hrană pentru copiii aflaţi în centre de zi şi centre de recuperare este 7 lei, iar pentru adulţii din centre de plasament, instituţii de asistenţă socială pentru persoanele cu handicap sau mamele din centrele maternale alocaţia este de 9 lei. “Contractul urmează a se încheia după data de 5 noiembrie deoarece ne aflăm în perioada de depunere a contestaţiilor, perioadă care este de 10 zile de la data comunicării rezultatelor”, a mai precizat Gheorghe Zisu.  

VALOARE

Suma estimată pentru o perioadă de şase luni este de 889.203 lei fără TVA. Ultima selecţie de oferte, pentru o perioadă de patru luni, a fost câştigată în vară tot de firma Ridzone a lui Ionuţ Răitaru.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: