Sarcină face rocada. Nu vrea să rateze promovarea!

Mişcare surprinzătoare a omului de afaceri Nicu Sarcină, care finanţează cluburile de fotbal Luceafărul Oradea (Liga a II-a) şi ACS Şirineasa (Liga a III-a). Cristi Dulca, antrenorul orădenilor, va pleca să antreneze Şirineasa, nefiind clar ce se va întâmpla cu actualul antrenor Dan Vasilică. „Este adevărat, merg la Şirineasa să ajung la promovare. O fac pentru acest proiect, în care cred. Când omul care are încredere în tine şi îţi cere să-l ajuţi este normal să o faci”, a spus Cristi Dulca, pentru www.liga2.ro.

ACS Şirineasa este lider în Liga a III-a şi are ca obiectiv promovarea. În etapa trecută a obţinut o victorie la limită cu o echipă aflată la retrogradare, Internaţional Băleşti, ceea ce i-a îngrijorat probabil pe finanţatori.

Antrenorul Dan Vasilică a acuzat echipa gorjeană, pe care a antrenat-o înainte de Şirineasa, că a tras de timp. „Am rămas şocat să văd că au început cu trageri de timp din secunda 20. Primul out a durat 1 minut şi 10 secunde. Din păcate, ca să joci fotbal este nevoie de doi oponenţi, nu doar de unul. Noi am încercat, însă adversarii au vrut doar să scoată un egal, să tragă de timp, să lovească, să provoace. Urât, din punctul meu de vedere”, a spus Dan Vasilică pentru presa locală, acesta fiind nemulţumit şi de starea terenului. (A.A.)

Vizualizări: 1,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: