Sarcină face transferuri spectaculoase în Liga a III-a

ACS Șirineasa, echipa vâlceană preluată de oameni din anturajul lui Nicu Sarcină, a disputat marți, 15 august, un amical în compania echipei Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Meciul s-a jucat la Petroșani, acolo unde Șirineasa va juca meciurile de pe teren propriu din Liga a III-a. Scorul a fost de 2-1 pentru Pandurii, gorjenii marcând prin Dănăricu și Adrian Șut.

Interesant este că omul de afaceri își asumă echipa din Șirineasa, deși în perioada negocierilor a spus că nu are nicio legătură cu aceasta. Sarcină a vorbit pentru prosport.ro despre jucătorii aduși la echipă. „Cu bani puţini, am adus jucători foarte valoroși, care ne vor ajuta mult. Avem un lot bun, avem antrenori buni şi îmi doresc promovarea. Cu siguranţă, echipa va juca sezonul viitor la Petroşani, aici avem condiţii foarte bune”.

ProSport a arătat și ce jucători erau sau urmau să ajungă în cantonamentul echipei de la Petroșani: portarul  Mihai Mincă (CFR Cluj), fundaşul Gabriel Oiţă (Hermannstadt), Marius Ciociu (Pandurii II),  atacantul Vlad Rusu (ex-Steaua, Viitorul şi ultima dată Beerscot Wilrijk) Alexandru Coman (CFR Cluj) şi Andrei Antohi (Clinceni). Mai mult, Sarcină ar fi în tratative avansate cu Andrei Tînc (CFR Cluj) şi atacantul care a impresionat la Voluntari, Hamed Kone, ultima dată într-un eşalon inferior din Dubai.

Echipa este antrenată de Marin Tudorache (director tehnic), Gabi Mangalagiu (antrenor principal)  şi Damian Militaru (antrenor secund).

Vizualizări: 5,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: