Scandal la Restaurantul Vișina

S-au dus să se distreze, dar au sfârșit fie la spital, fie în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Vorbim de cinci tineri care au fost implicați într-un scandal la restaurantul Vișina de pe Defileul Jiului.  Altercația nu s-a lăsat doar cu arestări și cu victime, dar și cu pagube materiale.

Doi bărbați de 33 respectiv 34 de ani din Lelești și Târgu-Jiu au anunțat poliția că au fost victimele unei agresiuni în incinta unui local, din zona Vişina, în urma cărora au suferit leziuni corporale și au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Oamenii legii care s-au deplasat imediat la fața locului au stabilit că cei doi reclamanți, pe fondul consumului excesiv de alcool, au avut o altercaţie  cu trei tineri din Bumbești Jiu cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani.

În timpul conflictului au fost distruse mai multe scaune şi mese din local, creându-se un prejudiciu în valoare de 1500 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe. Bărbatul din Lelești, precum și tinerii din Bumbești-Jiu au fost reținuți pentru 24 de ore și ieri au fost prezentați Parchetului şi Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: