Scandalul din ALDE atinge cote maxime. „Dian este un nimeni!”

Continuă scandalul în ALDE Gorj. Senatorul Scarlat Iriza continuă atacul la adresa copreşedintelui ALDE, Dian Popescu, despre care spune că a luat cu chiu cu vai 6% la parlamentare. Iriza s-a înfuriat după ce Dian Popescu a declarat la un post de radio că scorul bun înregistrat de senator la Motru s-a datorat unui joc politic. Scandalul dintre cei doi politicieni a pornit de la lupta pentru șefia partidului.

Copreședintele Dian Popescu a intervenit vineri la Radio Infinit pentru a explica de ce senatorul Scarlat Iriza a obținut un scor mai mare la parlamentare decât el. Dian Popescu a spus că Iriza n-ar fi luat niciodată un scor atât de mare fără ajutorul lui. „Este, într-adevăr, un joc pe care eu l-am făcut la Motru, l-am pus pe Vasile Râbu, care a luat 11 procente la Senat, l-am pus pe listă și n-am pus nici măcar afișe cu noi, cu Camera Deputaților, a fost Vasile Râbu că am vrut să rag Senatul la Motru știind că Iriza nu va obține scoruri bune în restul teritoriului”, a spus Dian Popescu la Radio Infinit.

La auzul declarației, Scarlat Iriza a luat foc și a spus că numai la Târgu Jiu el a luat cu o mie de voturi în plus față de Dian Popoescu. ”Balivernează. Nu mă mai cobor la nivelul lui Dian Popescu. Pentru mine, în momentul de față, Dian Popescu este un nimeni. Băiatul acesta o să aducă partidul la 3%. Dacă el a luat cu chiu cu vai 6%, tras de mine, și eu am luat 8%, alea sunt voturile lui, 3%. Eu am ridicat partidul cu cel puțin 3 sau 4 procente”, a spus Scarlat Iriza, senator.

Tot în cadrul emisiunii, Dian Popescu l-a mai acuzat pe Iriza că nu ar fi angajat pe cabinet oameni care l-au ajutat în campanie, ci și-a luat niște salariați care-i bagă lemne-n centrală și care îi sapă panseluțele. ”Niște minciuni”, spune senatorul Iriza care zice că a angajat o fostă jurnalistă, pe Olivia Logăscu, și pe secretarul general al ALDE. „Secretarul general al partidului lucrează la mine, cu normă întreagă, pe opt ore. Când vin acasă vă aduc contractele de muncă”, a spus Scarlat Iriza. 

Vizualizări: 1,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: