Şcheau: Ce candidat e pregătit să intre în luptă cu premierul ţării?

Declaraţia lui Ion Fugaru, potrivit căreia PDL-ul ar face jocurile PSD-ului prin scoaterea la înaintare a unor oamenii fără notorietate pe colegiul lui Victor Ponta a dat de gândit politicienilor. Ba mai mult, pedelistul Mircea Şcheau, un potenţial candidat pe Colegiul 6, recunoaşte că Victor Ponta nu prea are adversari în Gorj. 

Rep.: Veţi candida pe Colegiul 6?

M.Ş.: S-a pus în discuţie candidatura mai multor colegi pentru fiecare colegiu în parte. Este adevărat că s-a pomenit şi numele meu, însă în urma unei analize amănunţite se va stabili cine va fi nominalizat pe o poziţie de candidat şi cine va fi susţinător pentru un alt candidat. În momentul de faţă, pentru fiecare colegiu există mai multe nominalizări, inclusiv pentru Colegiul 6. O nominalizare pentru oricare colegiu este o onoare şi o responsabilitate atât pentru candidat cât şi pentru partidul care-l susţine.

Rep.: Domnul Fugaru a dat de înţeles că prin susţinerea dumneavoastră pentru acest colegiu i s-ar garanta victoria lui Victor Ponta. Sunteţi pregătit să faceţi faţă acestei competiţii?

M.Ş.: Nu comentez declaraţia domnului Ion Fugaru pentru că este un coleg de partid pe care-l respect. În plus, nu ştiu ce candidat e pregătit să intre în luptă cu premierul României. Domnul Victor Ponta ales să candideze în Gorj pentru că se bazează pe o echipă puternică, precum USL. Tot ce pot să vă spun e că dacă va fi nominalizat, pe Colegiul 6, unul dintre cei propuşi va beneficia de sprijinul echipei PDL şi va oferi tot ce are mai bun.

Rep.: Aveţi suficientă experienţă politică pentru a reuşi să obţineţi un rezultat onorabil?

M.Ş.: Activez în politică de mai multă vreme. Până în acest moment, am făcut politică de dreapta, am fost membru PNL, apoi am fost propus de PNŢCD pe o listă de europarlamentari şi după aceea am trecut la PDL. Pârghiile pe care le aveam în PNŢCD nu-mi permiteau să fac ceea ce mi-am propus. Aşa că am ales PDL-ul.

Rep.: Cu o experienţă aşa de vastă de ce v-aţi remarcat abia la alegerile locale din această vară?

M.Ş.: Am devenit mai vizibil din momentul în care au încetat certurile acide de la nivelul conducerii PDL.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: