Şcoală din Târgu Jiu, premiată cu 5.000 lei

Ministerul Educaţiei Naţionale va premia 61 de unităţi de învăţământ preuniversitar câştigătoare ale celei de-a XV-a ediţii a Competiţiei Naţionale „Şcoală Europeană”. Din Gorj va fi distinsă doar o singură unitate de învăţământ.

Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu va primi certificatul „Şcoală Europeană – 2018” şi un premiu în valoare de 5.000 de lei, care va fi utilizat pentru dotări.

La ediţia din acest an a competiţiei s-au înscris 112 unităţi de învăţământ preuniversitar din 29 de judeţe şi din Capitală, iar 61 dintre ele vor primi titlul de „şcoală europeană”. Liceul din Târgu Jiu s-a clasat pe locul 23, cu 165 de puncte.

Evaluarea candidaturilor s-a realizat după mai multe criterii, precum coerenţa activităţilor derulate în cadrul proiectelor/programelor europene cu politica generală a instituţiei şcolare, integrarea activităţilor derulate în cadrul proiectelor/programelor europene în programul curent al şcoli, performanţele şcolare reflectate în rezultatele elevilor la examenele naţionale sau olimpiade şi concursuri şcolare.

Această competiţie se adresează tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost şi sunt implicate în programele europene din domeniul educaţiei şi formării profesionale.

Vizualizări: 2,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: