Şcoala Populară de Artă, aniversare la Bucureşti. La Târgu Jiu, niciun spectacol!

Nume mari ale muzicii populare vor urca pe scena Sălii Radio din Bucureşti duminică, 8 octombrie, în cadrul manifestărilor organizate cu prilejul împlinirii a 45 de ani de la înfiinţarea Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. Este vorba de artişti precum: Maria Ciobanu, Maria Loga, Gelu Voicu sau Victoriţa Lăcătuşu. Vor mai avea prestaţii artistice cu acest prilej şi artiştii Maria Butilă, Ancuţa Corlăţan, Radu Lazăr, Zorica Savu, Viorica Chiurciu, Liliana Ciochiă Neoagă, Ştefan Popescu, Amelia Cîrciu, Ion Drăgan, Paul Ananie, Ştefania Narenji, Nicoleta Lătăreţu, Alina Munteanu, Elena Bălan, dar şi grupul „Măriile Gorjului”.

Artiştii vor fi acompaniaţi de Orchestra de Muzică Populară Radio, dirijată de Adrian Grigoraş şi de Orchestra Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu, al cărei dirijor este Constantin Argint. Intrarea la spectacole se face pe bază de bilet.

La data de 1 octombrie s-au împlinit 45 de ani de la înfiinţarea Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. Pe plan local nu va fi organizată nicio manifestare, cel puţin nu în curând. „Din păcate, neavând sală aici, aveam şi discuţii mai vechi cu cei de la Radio, avem o colaborare foarte bună, am făcut un proiect comun. O să organizăm şi la Târgu Jiu, dar nu ştiu când. La Festivalul Maria Lătăreţu o să avem spectacol”, a declarat Alexandru Bratu, directorul Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: