Şcoala Populară de Artă pregăteşte Euro Music 2017

Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu organizează, în colaborare cu două asociaţii din Gorj, un eveniment dedicat tinerilor interpreţi de muzică cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Euro Dance 2017 are loc sâmbătă, 10 iunie, la Teatrul de Vară din municipiu.

Euro Dance 2017 a atras şi în anul acesta peste 50 de participanţi care vor intra în concurs. Asta şi pentru că este un concurs destinat tuturor categoriilor de muzică: clasică, populară, uşoară, instrumentală. Festivalul începe sâmbătă, 10 iunie, de la ora 9.00. „Sunt peste 50 de participanţi, sunt participanţi din toată ţara. Interesant la acest festival este că nu este un concurs strict pe muzică uşoară, este muzică uşoară, populară, instrumentală, este un festival complex, destinat elevilor. Suntem la cea de-a cincea ediţie”, a declarat Doru Ciobanu, profesor în cadrul Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu.

Premiile constau anul acesta în diplome şi cupe, pentru locul I, II, III şi menţiune, şi bineînţeles trofeul festivalului. De precizat ar mai fi faptul că la acest festival nu se percep taxe.  

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: