Scurgere de gaze la un bloc din Târgu Jiu

Un bloc de locuinţe din zona 1 Mai, din municipiul Târgu Jiu, a rămas fără gaze naturale. Locatarii blocului 6, scara 1, din zonă, spun că problema durează de mai multe zile şi echipe ale furnizorului de gaze au încercat să remedieze problema fără prea mult succes. Oamenii se tem acum că defecţiunea nu va fi remediată repede şi ei vor fi nevoiţi să se descurce fără gaze naturale.

Mirosul de gaz a speriat locatarii unui bloc din zona 1 Mai. Aceştia au chemat echipe ale furnizorului de gaze pentru a remedia defecţiunea. „De câteva zile avem probleme cu gazele, înţeleg că este vorba de scăpări de gaze pe conducta principală. Astăzi au venit şi au închis gazele pentru a evita producerea de accidente. Ne-au promis că vor rezolva problema şi vom avea din nou gaze pentru că ne descurcăm foarte greu”, spune un locatar.

O femeie îşi face probleme cum se va descurca fără gaze, mai ales  că are şi un copil mic. Aceasta spune că şi zilele trecute au mai fost probleme cu gazele. „Sincer vă spun că nu ştiu cum o să ne descurcăm. Eu am şi un copil de 2 ani şi o să fie foarte greu fără gaze. Nu este pentru prima dată când avem probleme, dar vecinii nu spun de frică să nu fie nevoiţi să plătească ceva. Cei care au venit să vadă ce probleme sunt ne-au spus că va mai dura până o să se rezolve problemele”.

Pentru că problemele sunt la conducta principală de gaze, firma care asigură mentenanţa a luat hotărârea de a sista furnizarea gazelor naturale. Locatarii aşteaptă acum să fie rezolvată problema pentru a putea beneficia de condiţii de viaţă normale. 

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: