Sebastian Ghiţă, autodenunţ pentru favorizarea lui Kovesi

Deputatul PRU Sebastian Ghiţă şochează din nou. A depus la Parchetul General un autodenunţ cum că ar fi comis în 2012 fapte ilegale în favoarea şefei DNA Laura Codruţa Kovesi.

”Domnule Procuror General,

Subsemnatul Sebastian Ghita, domiciliat in (...), doresc sa formulez urmatorul denunt vizand fapte de o gravitate exceptionala in care sunt implicati inalti functionari ai statului roman.

In cursul anului 2012, am participat in mod direct la redactarea in fals, fara respectarea prevederilor legale, a Raportului Tehnic de Expertiza intocmit de Comisia Tehnica a Consiliului National de Etica in cazul tezei de doctorat Laurei Codruta Kovesi.

Detin date si dovezi care demonstreaza ca aceasta comisie nu s-a intalnit niciodata, iar redactarea in fals a raportului s-a facut cu implicarea unor inalti demnitari ai statului si cu stiinta Laurei Codruta Kovesi.

Declar ca voi pune la dispozitia procurorului desemnat de catre dumneavoastra toate datele, documentele si informatiile care sa ateste modul in care s-a actionat pentru ascunderea adevarului privind plagiatul din cadrul tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.

Sebastian Ghita

27.09.2016”.

Galerie foto


Vizualizări: 1,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: