Sediu de un milion de euro pentru o primărie din Gorj

Noul sediu în care va funcționa administrația publică a comunei Câlnic prinde contur. Investiția realizată prin Compania Națională de Investiții se ridică la aproximativ un milion de euro  și cel mai probabil în primăvara anului viitor primăria va funcționa în noua locație.

Funcționarii primăriei Câlnic și-au desfășurat activitatea într-o locație în care cândva a funcționat judecătoria, dar și școala primară. Clădirea veche de peste opt decenii necesita o reabilitare totală, pentru că începuseră să apară probleme.

Autoritățile locale au reușit să obțină fonduri prin Compania Națională de Investiții și acum se lucrează la noul sediu în care va funcționa primărie. ”Noul sediu se construiește chiar în spatele actualei primării, care va fi demolată după ce investiția va fi gata. Primăria va fi amplasată chiar lângă Centrul de Informare Turistică, iar în fața ei se va amenaja un loc de joacă. Vorbim de un sediu nou, dotat cu tot ce trebuie. Lucrările au început în această vară, iar termenul de execuție este de doi ani, însă constructorul ne dă asigurări că în primăvara anului viitor va fi gata noul sediu și ne putem muta”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Galerie foto


Vizualizări: 2,654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: