Șeful masonilor a devenit vlogger

Generalul în rezervă Constantin Bartolomeu Săvoiu, gorjean de loc, a devenit de curând și vlogger, asta însemnând că a ales să prezinte periodic pe YouTube diverse filmulețe despre activitatea sa. Mare Maestru al Marii Loje Naționale a României 1880, acesta a ales să vorbească în fața camerei de luat vederi despre problemele curente ale României, dar și despre implicarea masoneriei în rezolvarea acestor probleme.

Cel mai mult acesta vorbește însă despre Alianța Lege și Ordine, un proiect politic pe care l-a mai prezentat în ultimii ani, dar cu care nu s-a prezentat în alegerile din 2016.

Acum, Săvoiu încearcă să readucă pe tapet formațiunea politică pe care o prezintă ca salvatoarea pentru România, în care nu își au loc „fripturiștii” sau „traseiștii” cu care alegătorii s-au obișnuit deja în ultimele trei decenii. În 1996, Săvoiu devenea însă membru al Partidului Noua Românie, iar peste doi ani ajungea în Partidul Național Român, condus de fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu.

În 2001 a aderat la PNL, pentru ca în 2006 să se reorienteze spre fostul Partid Democrat, în 2012 luând decizia de a pune bazele Alianței Lege și Ordine care însă, până acum, nu a fost implicată în nici un scrutin electoral.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: